Directeur 21.0Gisteren bespraken we op deze site een interessante blogpost van George Couros. De leerkracht/auteur/innovator/consultant heeft echter ook nog een andere website, speciaal voor directeurs: Connected Principals.

De site is eigenlijk een soort groepsblog, waarop een aantal vaste schrijvers geregeld een bijdrage post. Of, zoals het op de About-pagina staat:

This blog is the shared thoughts of school administrators that want to share best practices in education. All of the authors have different experiences in education but all have the same goal; what is best for students.

Elke week verschijnen er verschillende nieuwe artikels op Connected Principals. Die gaan over alles wat van ver of dichtbij met school en onderwijs te maken heeft, maar altijd vanuit het standpunt van de directeur.