School 21.0

Discovering bits of teaching technology

Categorie: Community’s (pagina 1 van 3)

Webinars

webinarsEen artikel op de website Educational Technology and Mobile Learning leidde ons naar een pagina van non-profitorganisatie Common Sense Education vol met interessante webinars.

Lees verder

Google voor directeurs

google-voor-directeursVia een artikel op de website Educational Technology and Mobile Learning ontdenkten we het Transformation Center, een vrij recent platform van Google voor directeurs en andere schoolleiders.

Lees verder

Code Festival op KlasCement

code-festival-op-klascementOp het Code Festival was het bekende leermiddelennetwerk KlasCement gisteren een van de vele gasten. Het platform heeft zelfs een volledige focuspagina gewijd aan programmeren, waar het alle lesmateriaal over het onderwerp verzamelt.

Lees verder

Amazon Inspire

amazon-inspireEerder dit jaar raakte bekend dat e-commercebedrijf Amazon een onderwijsproject in de pijplijn had zitten. In juni werd een bètaversie van Amazon Inspire gelanceerd, een website waar je interessant lesmateriaal kunt up- of downloaden.

Lees verder

Edchats en edcamps

Edchat en edcampHet is niet omdat het heel binnenkort vakantie is, dat je nergens meer terechtkunt om na te denken en te discussiëren over onderwijs en onderwijsvernieuwing. Wat gedacht, bijvoorbeeld, van een edchat op dinsdag?

Lees verder

Oudere berichten

© 2020 School 21.0

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑