Foto: Jeff Djevdet (speedpropertybuyers.co.uk/)

Foto: Jeff Djevdet (speedpropertybuyers.co.uk)

Gisteren in de media, vandaag op school21.be: de millennials! Volgens managementexpert Simon Sinek zijn ze slecht opgevoed, verslaafd aan sociale media en ongeduldig, en hebben ze het daarom moeilijk op de werkvloer.

Misschien is het beeld dat Sinek schetst te pessimistisch, maar bedrijven kunnen hoe dan ook niet op de traditionele manier blijven omgaan met hun werknemers. De onderstaande infographic legt alvast uit waarom e-learning de perfecte manier is om professionele ontwikkeling aan te bieden aan digital natives: het is efficiënt (met korte cursussen), het is mobiel, en het combineert informatie met ervaring.

Why eLearning is Perfect for Millennials InfographicFind more education infographics on e-Learning Infographics

(Foto: “Millennial Scrabble” door Jeff Djevdet (licentie: CC BY 2.0))