Prikbord (1)

Afbeelding: Jurgen Appelo (www.noop.nl)

Pinterest is een fantastische plaats om ideeën op te doen. Talloze gebruikers ‘pinnen’ dagelijks leuke filmpjes, foto’s, artikels… die ze vinden, en plaatsen ze als visuele bladwijzers op (al dan niet thematisch georganiseerde) borden. Af en toe presenteren we op onze blog een Pinterest-bord of -profiel dat gewijd is aan onderwijsinnovatie. Kijk, kies, klik… en laat je vooral inspireren!

Gisteren hadden we het over Breakout EDU, een soort ‘escape room’ voor het onderwijs. Het Pinterest-bord van Vicki Blackwell met dezelfde naam bevat heel wat fijne ideeën, vooral rond het maken van puzzels voor een eventuele Breakout-challenge.

Follow Vicki Blackwell’s board Breakout EDU.

(Afbeelding: “Pinterest icon″ door Jurgen Appelo (licentie: CC BY 2.0))