Lab on Tour - BrusselAf en toe trekken we met School 21.0 de wijde wereld in. Voor een leerbezoek aan een andere school of een bedrijf. Of om een interessante nascholing te volgen. Of om zelf een workshop te geven. Onze reisverslagen vind je in de rubriek Lab on Tour.

Bijna anderhalf jaar geleden schreven we al eens over Microsoft HoloLens, gisteren kregen we dankzij de Future Classroom Lead Ambassadors de kans om het ding ook echt te testen in het Executive Briefing Center in Brussel.

Is dit de toekomst van het onderwijs? Het toestel is in elk geval voorlopig nog heel erg duur, maar misschien verandert dat de komende jaren. Even googelen levert toch al enkele interessante resultaten op.

Sinds kort hebben we in Lab 21.0 een HTC Vive, een VR-bril. De komende weken en maanden zullen we het op deze blog dan ook geregeld over virtualaugmented en mixed reality hebben, en uiteraard ook vooral over de mogelijkheden ervan voor het onderwijs.

Het was wel al 8 december, maar de Sint bracht gisteren toch nog een bezoekje aan Lab 21.0!

Posted by School 21.0 on Friday, December 9, 2016