.

Foto: Dean Hochman

Op 1 september wordt traditioneel niet enkel een nieuw schooljaar op gang getrapt, maar staan ook het School 21.0-project en deze website aan het begin van een nieuw hoofdstuk in hun verhaal. En het belooft een alweer een boeiend werkjaar te worden…

Zo brengen de vijfdejaars in RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen vanaf dit schooljaar elke dag hun eigen notebook mee naar de klas. Dat zal ongetwijfeld heel wat ervaringsverslagen en nieuwe lesideeën opleveren. We volgen het project op school21.be op de voet, maar zullen je daarnaast ook weer een heleboel links naar interessante artikels of inspirerende websites bezorgen. Volg het elke schooldag hier, op Facebook of op Twitter.

En dan is er natuurlijk ook nog onze ‘future classroom’, Lab 21.0, die vorig najaar gebouwd werd en in maart feestelijk geopend, maar waarmee we ook nog heel wat andere plannen hebben. Ook daarover kun je uiteraard op deze website terecht.

We wensen je een bijzonder inspirerend schooljaar toe!

(Foto: “school buses” door Dean Hochman (licentie: CC BY 2.0))