School 21.0

Discovering bits of teaching technology

Categorie: Engels (pagina 1 van 5)

Social Media Magnetic Poetry

Afbeelding: gemaakt met Social Media Magnetic Poetry (http://edutech4teachers.edublogs.org/2017/05/18/social-media-magnetic-poetry/)

Afbeelding: gemaakt met Social Media Magnetic Poetry (http://edutech4teachers.edublogs.org/)

Koelkastpoëzie, je kent het wel: magneetjes met woorden, die je dan in een bepaalde volgorde kunt plaatsen om er gedichten mee te maken. Op Edutech for Teachers vonden we vorige week de voorstelling van een digitale versie.

Lees verder

PromptSmart

PromptSmartOp de 360-gradenfoto in de blogpost over ‘green screens’ waar we gisteren naar linkten, was een iPad te zien met een app die van je iOS-toestel een echte (en automatische) autocue maakt: PromptSmart.

Lees verder

Booktrack

BooktrackBooktrack Classroom is een toepassing waarmee je boeken kunt lezen met een soundtrack (of waar je zelf een soundtrack bij kunt maken). Een boek lezen met Booktrack zou de motivatie en het tekstbegrip verhogen.

Lees verder

21Teach

21Teach21Teach is een app (iOS/Android) die STEM-lesmateriaal bundelt – al staat de ‘E’ in STEM hier voor ‘English’ en niet voor ‘engineering’ – en dus een ideale toepassing vormt om nieuwe inspiratie op te doen.

Lees verder

I’m Your Neighbor

I'm Your NeighborEergisteren hadden we het op onze blog over Libraries Serve Refugees.  Een recent bericht op die website dat onze aandacht trok, ging over I’m Your Neighbor, een website die boekenlijsten verzamelt met verhalen over (de integratie van) nieuwe leden in bestaande gemeenschappen.

Lees verder

Oudere berichten

© 2020 School 21.0

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑