Foto: Buck

Foto: Buck

In het najaar bouwen we in het Lyceum OLV Vlaanderen onze eigen ‘future classroom’, Lab 21.0. Op details over het nieuwe lokaal is het nog even wachten tot er enkele knopen definitief zijn doorgehakt, maar op deze website kon je enkele weken geleden wel al een glimp opvangen van een eerste ontwerp.

De onderstaande infographic (gemaakt door SunGard), toont de evolutie van onderwijstechnologie over een periode van 20 jaar, van 2005 tot 2025. Vandaag gebruiken veel leerkrachten al educatieve apps en smartphones in hun lessen, volgens de infographic zullen in 2025 ook virtuele uitstappen en gepersonaliseerde leersoftware volledig ingeburgerd zijn.

Hoe ziet ons Lab 21.0 er straks uit? En wat zal er veranderd zijn tegen 2025, als het lokaal zijn tiende verjaardag viert? Dat is op dit moment koffiedik kijken, maar stay tuned… met www.school21.be zit je in elk geval op de eerste rij!

How Classroom Tech Evolves Infographic
Find more education infographics on e-Learning Infographics

(Foto: “the-future-next-exit″ door Buck (licentie: CC BY-SA 2.0))