InterlandHet is vakantie! En hoe kunnen we die beter inzetten dan met een spelletje, waarin je bovendien op reis moet… naar Interland. Interland is een vrij recente educatieve game in het kader van Be Internet Awesome, het project rond internetveiligheid van technologiereus Google.

De game is vrij mooi vormgegeven. Als speler kun je zelf (beperkt) navigeren door de vijf werelden van Interland, die elk gelinkt zijn aan een specifiek thema, zoals veilig delen of vriendelijkheid. Je gaat verder in het spel door vragen te beantwoorden of te reageren op gebeurtenissen.  Hier vind je een handleiding met lesvoorbereidingen voor Interland.

Als je de komende weken aan de slag gaat met Interland: veel plezier! Maar ook in het andere geval wensen we je een fantastische zomervakantie, en we zien je hier hopelijk terug op 1 september.