Prikbord (1)

Afbeelding: Jurgen Appelo (www.noop.nl)

Pinterest is een fantastische plaats om ideeën op te doen. Talloze gebruikers ‘pinnen’ dagelijks leuke filmpjes, foto’s, artikels… die ze vinden, en plaatsen ze als visuele bladwijzers op (al dan niet thematisch georganiseerde) borden. Af en toe presenteren we op onze blog een Pinterest-bord of -profiel dat gewijd is aan onderwijsinnovatie. Kijk, kies, klik… en laat je vooral inspireren!

Om onze Pokémon GO-trilogie (zie hier en hier voor de eerste twee delen) af te ronden, willen we ook via Pinterest nog wat inspiratie meegeven. Het bord Pokemon Go In Libraries & Education verzamelt onderwijstoepassingen voor het populaire AR-spel.

Follow Shannon McClintock Miller’s board Pokemon Go In Libraries & Education.

(Afbeelding: “Pinterest icon″ door Jurgen Appelo (licentie: CC BY 2.0))