Lab on Tour 5 - LondenAf en toe trekken we met School 21.0 de wijde wereld in. Voor een leerbezoek aan een andere school of een bedrijf. Of om een interessante nascholing te volgen. Of om zelf een workshop te geven. Onze reisverslagen vind je in de rubriek Lab on Tour.

Vandaag bracht een School 21.0-delegatie een bezoek aan de Bett-beurs (vroeger de British Educational Training and Technology Show) in Londen, volgens de website the world’s leading education technology event. We deden er alvast heel wat ideeën op voor deze website en voor onze future classroom, Lab 21.0.

Bett betekent: een reusachtige expohal (in ExCel London) vol met grote en kleine onderwijstechnologiebedrijven die hun producten demonstreren, en waar je dus uren- of dagenlang kunt rondkijken, vragen stellen en vooral zelf uitproberen. Er zijn ook verschillende themaruimtes, zoals STEAM Village of Bett Futures (voor start-ups). Daarnaast vinden op verschillende locaties ook heel wat talks en debatten plaats, met de centrale Bett Arena als blikvanger.

Nog tot en met zaterdag kun je in Londen terecht voor een megadosis onderwijstechnologie. De volgende Bett Show vindt plaats van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 januari 2017, opnieuw in ExCeL London.

(Afbeelding: gebaseerd op UK Outline and Flag.svg” door Inductiveload)